menu

Product omschrijving

Vierkant staand armatuur QUADRASYL 75 vervaardigd uit gelakt aluminium. Door de beschermingsgraad IP44 geschikt voor buiten. Het in twee kleurversies beschikbare armatuur kan worden aangesloten op 230 V netspanning. Optioneel is een verbindingsbox voor een veilige elektrische aansluiting in de lampschacht verkrijgbaar. Voor eenvoudige montage is in de leveringsinhoud een betonankerset inbegrepen. De serie QUADRASYL bevat ook wandarmaturen en is daardoor universeel inzetbaar.

 

Specificaties

Artikelnummer 331074
Collectie Staande lampen
Stuks per eenheid (st) 1 stuks/st
Eenheden (st) per verpakking 1 st
Adviesprijs: 155,25 incl. btw. per st
Totaalprijs: 155,25 incl. btw.

Levering

Wij proberen de door u aangeschafte materialen zo snel mogelijk te leveren.
Heb je vragen over levertijden/voorraden, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Bellen kan ook: 045 - 528 02 02.


Informatie over het afleveren en lossen

  • De materialen die je besteld hebt, lossen we naast de vrachtwagen. Uiteraard probeert de chauffeur de materialen zo dicht mogelijk bij de gewenste losplaats af te leveren. De chauffeur bepaalt ter plekke of de gevraagde losplaats mogelijk is. De kennis en ervaring van de chauffeur gaat voor op de kennis en ervaring van onze adviseurs.
  • Zorg dat er voldoende ruimte is op de leverplaats voor zowel de vrachtwagen als de producten.
  • Laat de pakketten op een vlakke ondergrond plaatsen en stapel ze niet op elkaar.
  • Controleer de producten bij aankomst op eventuele onvolkomenheden. Neem bij twijfel direct contact met ons op. Bij onvolkomenheden aan het product geldt namelijk; verwerken is accepteren.

Tijdig bestellen

Zorg dat de materialen geruime tijd van tevoren worden geleverd, zodat je kunt controleren op eventuele transportschades en die tijdig kunt melden. Mocht er namelijk schade zijn ontstaan, dan hebben we nu nog tijd om e.e.a. op te lossen, zodat de verwerker niet vastloopt in de planning.
 

Betaling

Je kunt op deze site niet direct afrekenen. Wij bekijken elke order voordat wij je bevestiging sturen.

 

Transporttarieven

Voor het bezorgen van grote en zware tuinmaterialen maken wij gebruik van een grote vrachtwagen. Hiervoor worden per bestelling de volgende kosten berekend:

  • Afhalen € 0,-
  • Rondom Hoensbroek € 75,- (straal van 20 km)

 

Vergelijkbare producten

Laatst bekeken