menu

Product omschrijving

Kleurechte toplaag

Deze serie is is heel veelzijdig. De natuurlijke, kleurechte toplaag van fijn materiaal is namelijk stoer maar ook heel natuurlijk. Dankzij de tijdloze uitstraling is het mogelijk alle stijlen die u kunt bedenken te onderstrepen. Ondanks zijn robuuste voorkomen is de tegel zacht voor grote en kleine voeten door een unieke ‘borstel (lucidatie) nabewerking’. Deze lijn heeft zich in de afgelopen jaren al talloze malen bewezen. Deze klassieker maakt al decennia deel uit van het MBI assortiment en wordt elk jaar aangepast naar de laatste technologische hoogstandjes.

 • F30 protection
 • Footcomfort
 • Gemiddeld belastbaar
 • Easy to clean
 • Natuurlijke toplaag

Specificaties

Artikelnummer 350049
Collectie Betontegels
Formaat 30x20x6 cm
Lengte 20 cm
Breedte 30 cm
Dikte 6 cm
Gewicht per m² 135 Kg
Stuks per eenheid (m²) 16.6667 stuks/m²
Eenheden (m²) per verpakking 10.08 m²
Materiaal Beton
Prijs: 34,60 per m²
Je bestelt: 0.72 m² / 12 stuk
Verpakking
Totaalprijs: 24,91 incl. btw.
Kleuren kunnen afwijken van de weergave op een scherm.
Wij raden u aan om de producten in onze showtuin te komen bekijken.
L’Ortye Tuin-Deco-Bouw
Krasvastheid
L’Ortye Tuin-Deco-Bouw
Kleurvastheid
L’Ortye Tuin-Deco-Bouw
Geschikt voor trilplaat
L’Ortye Tuin-Deco-Bouw
Geschikt als oprit

Levering

Wij proberen de door u aangeschafte materialen zo snel mogelijk te leveren. Door de huidige omstandigheden echter, kunnen levertijden flink oplopen, wij vragen daarvoor je begrip. Uiteraard proberen we altijd mee te denken in alternatieven.
Heb je vragen over levertijden/voorraden, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Bellen kan ook: 045 - 528 02 02.


Informatie over het afleveren en lossen

 • De materialen die je besteld hebt, lossen we naast de vrachtwagen. Uiteraard probeert de chauffeur de materialen zo dicht mogelijk bij de gewenste losplaats af te leveren. De chauffeur bepaalt ter plekke of de gevraagde losplaats mogelijk is. De kennis en ervaring van de chauffeur gaat voor op de kennis en ervaring van onze adviseurs.
 • Zorg dat er voldoende ruimte is op de leverplaats voor zowel de vrachtwagen als de producten.
 • Laat de pakketten op een vlakke ondergrond plaatsen en stapel ze niet op elkaar.
 • Controleer de producten bij aankomst op eventuele onvolkomenheden. Neem bij twijfel direct contact met ons op. Bij onvolkomenheden aan het product geldt namelijk; verwerken is accepteren.

Tijdig bestellen

Zorg dat de materialen geruime tijd van tevoren worden geleverd, zodat je kunt controleren op eventuele transportschades en die tijdig kunt melden. Mocht er namelijk schade zijn ontstaan, dan hebben we nu nog tijd om e.e.a. op te lossen, zodat de verwerker niet vastloopt in de planning.
 

Betaling

Je kunt op deze site niet direct afrekenen. Wij bekijken elke order voordat wij je bevestiging sturen.

 

Transporttarieven

Voor het bezorgen van grote en zware tuinmaterialen maken wij gebruik van een grote vrachtwagen. Hiervoor worden per bestelling de volgende kosten berekend:

 • Afhalen € 0,-
 • Rondom Hoensbroek € 75,- (straal van 20 km)

 

Vergelijkbare producten

Laatst bekeken