menu

Product omschrijving

Waarom grindstabilisatie?

Grindverhardingen zijn “in”, maar hebben echter één groot nadeel. Als er vaak over gelopen of gereden wordt, kan het grind gaan verschuiven. Het comfort van de grindverharding kan hier sterk onder gaan lijden.

  • Oplossing voorheen: U kunt opteren voor grind met veel fijne deeltjes. Hierdoor komt het grind vast te liggen (bijv. een grindsoort van het type 0-5 mm of 0-15 mm). Meer fijne deeltjes verminderen echter de waterdoorlatendheid. Hierdoor ontstaan plassen, putten en sporen en gaan de fijne deeltjes aan schoenen kleven…
  • Oplossing tegenwoordig: ECCOgravel® grindplaten => Grind zonder fijne deeltjes gebruiken (vanaf 4 mm). Het grind wordt door de grindmatten op zijn plaats gehouden en de grindroosters worden toegedekt met een toplaag grind.
  • Resultaat: U krijgt een functionele en stabiele grindverharding die strak en modern oogt en perfect waterdoorlatend is. ECCOgravel® is de grindstabilisatie met een zeer grote druksterkte in ongevulde én gevulde toestand. Bij grindstabilisatie moet men te allen tijde vermijden dat er grind onder de grindmat terecht komt. ECCOgravel® gebruikt de meest verfijnde verlijmingtechnieken en het geotextiel in polyester wordt zo sterk verlijmd, wat dit risico tot nul herleidt. ECCOgravel® grindmatten - ook wel grindplaten genoemd - hebben een breed toepassingsveld: bekijk onze grindmatten voor terrassen, wandel- en tuinpaden en onze grindmatten voor opritten en parkingen. Een ECCOgravel® grindmat is ook uitermate geschikt voor dakterassen, brandweerwegen, sportterreinen etc.

Specificaties

Artikelnummer 330895
Collectie Grindplaten
Kleur grijs
Stuks per eenheid (m²) 1.042 stuks/m²
Eenheden (m²) per verpakking 38.4 m²
Prijs: 12,50 per m²
Je bestelt: 0.96 m² / 1 stuk
Verpakking
Totaalprijs: 12,00 incl. btw.

Levering

Wij proberen de door u aangeschafte materialen zo snel mogelijk te leveren.
Heb je vragen over levertijden/voorraden, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Bellen kan ook: 045 - 528 02 02.


Informatie over het afleveren en lossen

  • De materialen die je besteld hebt, lossen we naast de vrachtwagen. Uiteraard probeert de chauffeur de materialen zo dicht mogelijk bij de gewenste losplaats af te leveren. De chauffeur bepaalt ter plekke of de gevraagde losplaats mogelijk is. De kennis en ervaring van de chauffeur gaat voor op de kennis en ervaring van onze adviseurs.
  • Zorg dat er voldoende ruimte is op de leverplaats voor zowel de vrachtwagen als de producten.
  • Laat de pakketten op een vlakke ondergrond plaatsen en stapel ze niet op elkaar.
  • Controleer de producten bij aankomst op eventuele onvolkomenheden. Neem bij twijfel direct contact met ons op. Bij onvolkomenheden aan het product geldt namelijk; verwerken is accepteren.

Tijdig bestellen

Zorg dat de materialen geruime tijd van tevoren worden geleverd, zodat je kunt controleren op eventuele transportschades en die tijdig kunt melden. Mocht er namelijk schade zijn ontstaan, dan hebben we nu nog tijd om e.e.a. op te lossen, zodat de verwerker niet vastloopt in de planning.
 

Betaling

Je kunt op deze site niet direct afrekenen. Wij bekijken elke order voordat wij je bevestiging sturen.

 

Transporttarieven

Voor het bezorgen van grote en zware tuinmaterialen maken wij gebruik van een grote vrachtwagen. Hiervoor worden per bestelling de volgende kosten berekend:

  • Rondom Hoensbroek € 82,50 (straal van 20 km.)
  • Direct buiten deze regio geldt een toeslag van € 42,-
  • Leverkosten verder buiten onze regio op aanvraag.

Zelf afhalen van de goederen is uiteraard gratis!

 

Vergelijkbare producten

Laatst bekeken