menu

Product omschrijving

De keramische topplaten van de GeoCeramica tegels zijn ook als losse plavuis leverbaar. Het voordeel is dat deze slechts 1 cm. dik zijn, maar toch vrijwel alle voordelen hebben van reguliere 2 of 3 cm. dikke keramische tegels (krasvast, zuurbestendig, kleurvast, etc.). Het is echter wel zo dat ze vanwege de geringe dikte anders verwerkt moeten worden. In de regel worden deze met flexibele lijm op een cementdek verlijmd. Feitelijk zoals je dat zou doen met een binnentegel (badkamer, keuken, etc.).

Vandaar dat deze tegels theoretisch ook binnenshuis verwerkt kunnen worden. De oppervlakte echter is ontwikkeld voor gebruik buitenshuis. De meeste tegels hebben een R11 (of zelfs R12) anti-slip waarde. Sommige tegels hebben zelfs een subtiel relief. Daarmee kunnen ze geschikt worden geacht voor badkamervloeren, indoor zwembaden of buitenverblijven zoals verandas. Deze stroeve toplaag zorgt voor veel grip, maar zorgt er tevens voor dat ze niet met een dweil schoongemaakt kunnen worden, daar zijn ze dan weer te grof van structuur voor.

Specificaties

Artikelnummer 371579
Collectie Keramische tuintegels
Formaat 60x60x1 cm
Lengte 60 cm
Breedte 60 cm
Dikte 1 cm
Gewicht per m² 23 Kg
Stuks per eenheid (m²) 2.7777 stuks/m²
Eenheden (m²) per verpakking 43.2 m²
Materiaal Keramiek
Prijs: 47,85 per m²
Je bestelt: 0.36 m² / 1 stuk
Verpakking
Totaalprijs: 17,23 incl. btw.
Kleuren kunnen afwijken van de weergave op een scherm.
Wij raden u aan om de producten in onze showtuin te komen bekijken.
Krasvastheid
Kleurvastheid
Geschikt voor trilplaat
Geschikt als oprit

Levering

Wij proberen de door u aangeschafte materialen zo snel mogelijk te leveren.
Heb je vragen over levertijden/voorraden, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Bellen kan ook: 045 - 528 02 02.


Informatie over het afleveren en lossen

  • De materialen die je besteld hebt, lossen we naast de vrachtwagen. Uiteraard probeert de chauffeur de materialen zo dicht mogelijk bij de gewenste losplaats af te leveren. De chauffeur bepaalt ter plekke of de gevraagde losplaats mogelijk is. De kennis en ervaring van de chauffeur gaat voor op de kennis en ervaring van onze adviseurs.
  • Zorg dat er voldoende ruimte is op de leverplaats voor zowel de vrachtwagen als de producten.
  • Laat de pakketten op een vlakke ondergrond plaatsen en stapel ze niet op elkaar.
  • Controleer de producten bij aankomst op eventuele onvolkomenheden. Neem bij twijfel direct contact met ons op. Bij onvolkomenheden aan het product geldt namelijk; verwerken is accepteren.

Tijdig bestellen

Zorg dat de materialen geruime tijd van tevoren worden geleverd, zodat je kunt controleren op eventuele transportschades en die tijdig kunt melden. Mocht er namelijk schade zijn ontstaan, dan hebben we nu nog tijd om e.e.a. op te lossen, zodat de verwerker niet vastloopt in de planning.
 

Betaling

Je kunt op deze site niet direct afrekenen. Wij bekijken elke order voordat wij je bevestiging sturen.

 

Transporttarieven

Voor het bezorgen van grote en zware tuinmaterialen maken wij gebruik van een grote vrachtwagen. Hiervoor worden per bestelling de volgende kosten berekend:

  • Afhalen € 0,-
  • Rondom Hoensbroek € 75,- (straal van 20 km)

 

Vergelijkbare producten

Laatst bekeken