menu

Product omschrijving

De serie Dakota betontegels bestaat uit een groot aantal kleuren in diverse afmetingen. Deze tuintegels kenmerken zich door een moderne en elegante uitstraling tegen een betaalbare prijs.
Door de vele kleuren en afmetingen zijn er mooie combinaties te bedenken. Denk bijvoorbeeld aan een grote tegel op het terras en een kleiner formaat voor de looppaden. De grote, langwerpige modellen zijn prachtig te gebruken als staptegels door het gazon.
De Dakota tegels zijn geborsteld, ook wel footcomfort genoemd. Door het borstelen voelen de tegels glad aan, zonder dat dit ten koste gaat van de stroefheid. Het impregneren van de tegels zorgt voor verminderde opname van vocht en vuil, waardoor het onderhoud gemakkelijker wordt.
De Dakota Brushed Stone Trenton in 30x40 cm is geschikt voor terrassen en paden. Voor opritten is hij niet geschikt vanwege de geringe dikte.

Specificaties

Artikelnummer 339336
Collectie Betontegels
Kleur Trenton
Formaat 30x40x6 cm
Lengte 40 cm
Breedte 30 cm
Dikte 6 cm
Gewicht per m² 135 Kg
Stuks per eenheid (m²) 8.3333 stuks/m²
Eenheden (m²) per verpakking 10.8 m²
Materiaal Beton
Eigenschappen Geborsteld-Footcomfort
Prijs: 25,95 per m²
Je bestelt: 10.8 m² / 90 stuk
Verpakking
Totaalprijs: 280,26 incl. btw.
Kleuren kunnen afwijken van de weergave op een scherm.
Wij raden u aan om de producten in onze showtuin te komen bekijken.
L’Ortye Tuin-Deco-Bouw
Krasvastheid
L’Ortye Tuin-Deco-Bouw
Kleurvastheid
L’Ortye Tuin-Deco-Bouw
Geborsteld - Footcomfort
L’Ortye Tuin-Deco-Bouw
Geschikt voor trilplaat
L’Ortye Tuin-Deco-Bouw
Geschikt als oprit

Levering

Wij proberen de door u aangeschafte materialen zo snel mogelijk te leveren. Door de huidige omstandigheden echter, kunnen levertijden flink oplopen, wij vragen daarvoor je begrip. Uiteraard proberen we altijd mee te denken in alternatieven.
Heb je vragen over levertijden/voorraden, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Bellen kan ook: 045 - 528 02 02.


Informatie over het afleveren en lossen

  • De materialen die je besteld hebt, lossen we naast de vrachtwagen. Uiteraard probeert de chauffeur de materialen zo dicht mogelijk bij de gewenste losplaats af te leveren. De chauffeur bepaalt ter plekke of de gevraagde losplaats mogelijk is. De kennis en ervaring van de chauffeur gaat voor op de kennis en ervaring van onze adviseurs.
  • Zorg dat er voldoende ruimte is op de leverplaats voor zowel de vrachtwagen als de producten.
  • Laat de pakketten op een vlakke ondergrond plaatsen en stapel ze niet op elkaar.
  • Controleer de producten bij aankomst op eventuele onvolkomenheden. Neem bij twijfel direct contact met ons op. Bij onvolkomenheden aan het product geldt namelijk; verwerken is accepteren.

Tijdig bestellen

Zorg dat de materialen geruime tijd van tevoren worden geleverd, zodat je kunt controleren op eventuele transportschades en die tijdig kunt melden. Mocht er namelijk schade zijn ontstaan, dan hebben we nu nog tijd om e.e.a. op te lossen, zodat de verwerker niet vastloopt in de planning.
 

Betaling

Je kunt op deze site niet direct afrekenen. Wij bekijken elke order voordat wij je bevestiging sturen.

 

Transporttarieven

Voor het bezorgen van grote en zware tuinmaterialen maken wij gebruik van een grote vrachtwagen. Hiervoor worden per bestelling de volgende kosten berekend:

  • Afhalen € 0,-
  • Rondom Hoensbroek € 75,- (straal van 20 km)

 

Vergelijkbare producten

Laatst bekeken