menu

Product omschrijving

Het verbruik van het kwartszand is per kunstgras soort verschillend. Dit is afhankelijk van de poolhoogte en de dichtheid van de polen. Voor het instrooien met kwartszand is het advies om minimaal 5kg per m2 te gebruiken en dit het liefst ten alle tijden toe te passen. Meestal wordt aan de randen van het kunstgras wat meer kwartszand gebruikt dan in het midden. Het doek van het kunstgras kan namelijk gaan "werken" door temperatuurschommelingen (warmte/kou). Bij kouder weer kan het betekenen dat het kunstgras kan gaan "krimpen". Het is daarom een belangrijke tip om altijd het gras wat ruimer af te snijden dan wat nodig is, zodat als het doek krimpt door een lagere temperatuur, er geen open spleten/plekken ontstaan. Als het kwartszand meer op de randen wordt toegepast, dan heeft dit als functie dat het kunstgras doek beter op zijn plaats blijft liggen en minder goed naar binnen kan trekken (krimpen). Ook blijven de poolen door het kwartszand beter omhoog staan en dit zorgt voor een mooier resultaat. Door het werken van het kunstgras kunnen er ook bollingen ontstaan, hierdoor is de ballast van het kunstgras ook belangrijk.

Specificaties

Artikelnummer 1993
Collectie Sierkeien
Stuks per eenheid (st) 1 stuks/st
Eenheden (st) per verpakking 56 st
Adviesprijs: 9,95 incl. btw. per st
Totaalprijs: 9,95 incl. btw.

Levering

Wij proberen de door u aangeschafte materialen zo snel mogelijk te leveren.
Heb je vragen over levertijden/voorraden, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Bellen kan ook: 045 - 528 02 02.


Informatie over het afleveren en lossen

  • De materialen die je besteld hebt, lossen we naast de vrachtwagen. Uiteraard probeert de chauffeur de materialen zo dicht mogelijk bij de gewenste losplaats af te leveren. De chauffeur bepaalt ter plekke of de gevraagde losplaats mogelijk is. De kennis en ervaring van de chauffeur gaat voor op de kennis en ervaring van onze adviseurs.
  • Zorg dat er voldoende ruimte is op de leverplaats voor zowel de vrachtwagen als de producten.
  • Laat de pakketten op een vlakke ondergrond plaatsen en stapel ze niet op elkaar.
  • Controleer de producten bij aankomst op eventuele onvolkomenheden. Neem bij twijfel direct contact met ons op. Bij onvolkomenheden aan het product geldt namelijk; verwerken is accepteren.

Tijdig bestellen

Zorg dat de materialen geruime tijd van tevoren worden geleverd, zodat je kunt controleren op eventuele transportschades en die tijdig kunt melden. Mocht er namelijk schade zijn ontstaan, dan hebben we nu nog tijd om e.e.a. op te lossen, zodat de verwerker niet vastloopt in de planning.
 

Betaling

Je kunt op deze site niet direct afrekenen. Wij bekijken elke order voordat wij je bevestiging sturen.

 

Transporttarieven

Voor het bezorgen van grote en zware tuinmaterialen maken wij gebruik van een grote vrachtwagen. Hiervoor worden per bestelling de volgende kosten berekend:

  • Afhalen € 0,-
  • Rondom Hoensbroek € 75,- (straal van 20 km)

 

Vergelijkbare producten

Laatst bekeken