Transport

L’Ortye, Onderweg naar U!

Voor het uitleveren van onze tuinmaterialen huren wij de transport in bij L’Ortye Transport & Milieu. Door een nauwe samenwerking met L’Ortye Transport & Milieu kunnen wij snel uitleveren tegen een hoge service. Voor meer informatie, zie: www.lortye.eu

Kraanwagen

Op de foto hieronder is de oplegger met kraan te zien die voornamelijk voor ons de tuinmaterialen uitlevert:

 

MAN kleine kipper wagen

Sinds 2013 hebben wij zelf in het programma een kleine MAN kipper. Met deze kipper vrachtwagen kunnen wij flexibel inspelen op de vraag van de klant. De kipper wordt voornamelijk ingezet voor het uitleveren van gevoelige of moeilijk hanteerbare producten zoals tuinschermen, steenkorven etc. en ook voor het opkippen van los gestort materiaal zoals zand, split/grind/breuksteen of boomschors. Deze MAN kan t/m 5m3 leveren. Gezien deze MAN kleiner is dan de standaard grote kippers is deze voor veel klanten ideaal in verband met de vaak geringe ruimte op de werf. Door deze MAN kipper kunnen wij een nog hogere service bieden. Deze MAN kipper wordt veelal ingezet als service wagen en voor het snel uitleveren van materialen. In combinatie met een dichte bak wordt deze ook MAN kipper ook ingezet voor het uitleveren van tuinmeubelen.

Bakwagen

Deze wagen wordt ingezet voor knijp werkzaamheden of het lossen van materialen.

Deze vrachtwagen is vergelijkbaar met onze “kleine wagen” die wordt ingezet als een klant vraagt voor een kleinere vrachtwagen, dan onze standaard grote oplegger. Echter is deze even breed als de grote oplegger (enkel lengte is korter).

 

ACC wagen

Onderstaande kraanauto levert de 2,5m3 ACC containers aan. In samenwerking met L’Ortye Transport & Milieu hebben we een uniek concept op de markt gelanceerd. Via dit concept kunnen wij voor een zeer scherp tarief de BigBags door heel Zuid-Limburg leveren. De ACC containers worden wekelijks door heel Zuid-Limburg geleverd. In combinatie op de route kan deze kraanauto Uw Bigbag(s) meeleveren! Binnen 5 werkdagen wordt de BigBag(s) bij u thuis geleverd! Mits U de bigbags sneller nodig heeft dan is dit ook mogelijk. De condities kunnen dan alleen iets anders zijn. Mits meerdere m3’s nodig heeft en los gestort geen probleem is, is vaak los gestort nog voordeliger! Vraag ons voor meer informatie en de mogelijkheden.